Giraf Track

De GIRAF TRACK is ontwikkeld vanuit de gedachte ‘hoogtewerker op rupsen’. Echter geldt voor alle hoogtewerkers dat ze sterk gelimiteerd zijn in hun toepassingsgebied, zijnde het werken met een vast gemonteerde kooi van welbepaalde afmetingen.

Het concept van de GIRAF TRACK is een hoogtewerker waar in zeer korte tijd en met zeer eenvoudige handelingen niet enkel van werkkooi gewisseld kan worden, maar het is zelfs mogelijk andere accessoires te monteren zoals een hijslier, een jib, palletvorken, … tot zelfs een schepbak.

Deze karakteristieken die normaal voorbehouden zijn aan verreikers komen hiermee voor de eerste keer binnen het bereik van de hoogtewerker. Het grote voordeel tegenover de verreiker is dat de verplaatsing vanuit de werkkooi als zowel met last mogelijk zijn. Dit is ongekend en opent heel mooie perspectieven naar rendabiliteit van de machine; gedaan met telkens opnieuw de machine te moeten verplaatsen vanuit de cabine, de machinist stuurt de GIRAF TRACK volledig met een geïntegreerd radiografisch besturingssysteem.

Technische gegevens :

Giraf Track GT560B

 

Fotogalerij :

Multi-functionele machine inzetbaar als :

Verreiker Hoogwerker
Hijskraan Inzetbaar op hellingen tot 7°