Nieuws

Terug naar nieuwsoverzicht

MATEXPO 2011: nieuw Merlo Roto 40.30 en 60.24 mcss!!!

29/08/2011

 

 

BEZOEK ONS OP MATEXPO 2011

 

MERLO:   6.0 T & 30 m als nieuwe maatstaf!
 
MERLO IMPORT BENELUX kan uitpakken met een kwarteeuw ervaring als importeur voor de Benelux van de MERLO verreikers. Een uiterst compleet gamma wordt vanaf september aangevuld met 2 zeer performante roterende verreikermodellen: de Roto 60.24MCSS die maar liefst 6.000 kg hefvermogen biedt & de lang verwachte Roto 40.30MCSS, die ondanks uiterst compacte afmetingen lasten liefst 30 m hoog kan tillen en voor een ongekende hefkracht op vlucht (400 kg op 25 m). Deze beide machines onderstrepen zeer duidelijk dat MERLO de betekenis van het woord verreiker goed begrepen heeft!
 
Ontdek op MATEXPO deze nieuwe modellen en het volledige gamma: heffen, intern transport op hoogte, hijsen en werken op hoogte was nooit zo toegankelijk, gemakkelijk en veilig als vandaag!

 

 

GIRAF TRACK:   heel goed wordt nog beter!
 
GIRAF TRACK biedt vanaf nu nog betere prestaties voor een machine die haar gelijke niet kent. Met de verbeterde, hoge performantie mast zijn de hefprestaties verder toegenomen, bij gelijkblijvend machinegewicht en -afmetingen. De klant heeft nu de keuze uit 2 versies in telkens 3 varianten:
•versie ‘verreiker’ als Standaard – V-blade – Cabine
•versie ‘kraan’ als Standaard – V-blade – Cabine

Met deze versies + alle speciale verwisselbare hulpstukken biedt GIRAF TRACK™ de oplossing voor werven die behoefte hebben aan een compacte rupsverreiker of rupskraan. Deze GIRAF TRACK machines bieden ook duidelijk meer gebruiksmogelijkheden dan machines die enkel verreiker, hoogwerker of kraan zijn en maken de investering onmiddellijk rendabel. Daarom worden ook enkel componenten gebruikt van allerhoogste kwaliteit die een langdurige, probleemloze, betrouwbare werking garanderen.